Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

LENA: Digger 65 cm in box, plastic wheels, black/yellow Uvećaj

LENA: Digger 65 cm in box, plastic wheels, black/yellow

NEBRANDIRANO

New product

101-30061

4006942732104

190,00 kn

LENA igračke dolaze iz Češke i izrađene su od kvalitetnog materijala (plastike) po standardima Europske Unije. Lena igračke su sigurne za djecu, odličnog dizajna, lijepih boja i s puno detalja. Bageri, autići, kamioni, itd.

Igračka češkog proizvođača napravljena od najkvalitetnijih materijala, sigurna za djecu, odličnog dizajna, lijepih boja i s puno detalja. Napravljen da dijete može da sjedne na njega i da ga koristi kao guralicu. Dimenzije 65x27x32 cm.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Muški
Dob:za sve uzraste
Dužina:70cm
Visina:40cm
Širina:28cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam