Besplatna dostava iznad 299 kn

Web ekskluzivni popusti samo na Igračkedenis.hr!

Bruder MB Sprinter vatrogasno vozilo Uvećaj
  • Bruder MB Sprinter vatrogasno vozilo
  • Bruder MB Sprinter vatrogasno vozilo

Bruder MB Sprinter vatrogasno vozilo

BRUDERBRUDER

New product

02-025320

4001702025328

Zadnji komad na skladištu!

429,99 kn

Uključi sirenu i svijetla te izađi na intervenciju. Vatrogasno vozilo Mercedes Benz Sprinter može se nositi sa svim izazovima.

Opremljeno je funkcionalnim detaljima poput pomičnih ljestvi kojima možete doći i do najviših dijelova zgrada, košarom za spašavanje, vatrogasnom cijevi s raspršivačem vode, punjivim spremnikom za vodu i potpornim stupovima na izvlačenje za stabilizaciju i fiksiranje vozila kao i cilindrom za podizanje. Vozilo ima i male spremnike za alat, kotači su profilirani gumeni, a vrata vozačke kabine se otvaraju. Signalna sirena i svjetlo funkcioniraju baš kao i u stvarnom životu te upotpunjuju sjajni faktor zabave koje će te imati s ovim vozilom.
Vjerna replika izvornog vozila u mjerilu 1:16.

Izrađen od visokokvalitetne ABS plastike velike čvrstoće.
Dimenzije: 45.0 cm × 17.2 cm × 21.8 cm.
Radi na 2 x AAA baterije (uključene u setu).

Nije podesno za djecu mlađu od 3 godine zbog sitnih dijelova.
Preporučena dob: 4+.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Muški
Dob:za sve uzraste
Dužina:190cm
Visina:265cm
Širina:513cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam