Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

PAW: PAW PATROL DINO PATROLLER Uvećaj

PAW: PAW PATROL DINO PATROLLER

PAW PATROLPAW PATROL

New product

216-01700

778988316269

599,99 kn

Krenite u akciju s PAW Patrol! Spasiti dan sada je više još više pun avanture nego ikad s Dino Patrollerom, prvim motoriziranim timskim vozilom PAW Patrol!

Sadrži prostor za svih šest mladunaca, velike kotače, bacač projektila i ekskluzivnu akcijsku figuru dinosaura Chase i T. rex, Dino Patroller spreman je za pokretanje! Ubacite projektile u bacač i pripremite se za epske spasilačke misije. Pritisnite značku vozila do kraja i gledajte kako se kreće! Sa svojim velikim kotačima, Dino Patroller je u stanju osvojiti bilo koji teren!

Dok igrate svoje avanture za spašavanje dina, gurnite rep velikog dinosaura kako bi mu otvorili usta i pomozite PAW Patroli da uoči vašeg T. rexa u nevolji! Postavite svoje Deluxe vozilo iz zaljeva i lansirajte mreže za spašavanje kako biste spasili dan!

Stvarajte vlastite pretpovijesne misije, iznova i iznova kao u hit emisiji.

Uključuje: 1 Dino Patroller, 1 Chase Figure, 1 Dinosaur Figure, 2 projektila, 1 Vodič s uputama
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:za sve uzraste
Visina:18.41cm
Širina:38.1cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam