Besplatna dostava za kupovinu iznad 299 kn

Reduced price! REV: REV & ROLL MINI ACTION - RUMBLE Uvećaj

REV: REV & ROLL MINI ACTION - RUMBLE

REV & ROLLREV & ROLL

New product

216-30412

6911400386097

Akcija traje još:

19,50 kn

39,00 kn

-50%

Rev je osmogodišnji dječak čiji najbolji prijatelj je, ni manje ni više nego, bučan i moćan kamion s osobinama psića - Rumble. Revova neograničena energija i stav "mogu sve" u kombinaciji s Rumbleovom snagom čine savršeni spoj. Rev ima i najbolju prijateljicu Avery koja je osobinama veoma slična njemu i uvijek se voli nadmetati s Revom. Ona također ima odanu prijateljicu Alley - višenamjensko vozilo za sve terene s osobnošću znatiželjne mačke. Zapravo u njihovom gradu Okrzancu svatko ima svog četverokotačnog kompića i uvijek je zabavno!
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Muški
Dob:za sve uzraste
Dužina:15.24cm
Visina:10.5cm
Širina:8.5cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam