Besplatna dostava iznad 299 kn

Web ekskluzivni popusti samo na Igračkedenis.hr!

Ljuljačka čamac do 100 kg Uvećaj

Ljuljačka čamac do 100 kg

NEBRANDIRANO

New product

15-821000

3850223158210

579,99 kn

Djeca se vole ljuljati pa su ljuljačke omiljene sprave za vježbanje te aktivno i zabavno igranje u vrtu ili kući. Ljuljačka je s nosivosti do 100 kg prikladna za djecu i odrasle osobe. Može se njihati u bilo kojem smjeru što ju čini još zabavnijom. Djeca mogu sjediti na ljuljački, ležati ili stajati pa čak i malo odspavati. Dizajn sjedišta u obliku pravokutne košare može se prilagoditi dječjem dnevnom snu kao vrsta viseće mreže. Materijal izrade polipropilen u kombinaciji s tekstilom pruža mekano i udobno sjedište/ležaj.

Karakteristike:
Ljuljačka gnijezdo za djecu ili odrasle.
Dimenzija ljuljačke: 160 x 70 cm.
Okvir ljuljačke je od čelika dimenzije: 25 x 1,4 mm i 25 x 1,2 mm.
Materijal izrade sjedišta/košare: polipropilen/ tekstil.
Materijal izrade nosivog užeta: polietilen.
Broj užeta: 2 komada, prilagodljive dužine.
Jednostavna montaža.
Nosivost: do 100 kg.
Boja: plavo-crna.

Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:0-2 godine
Dužina:8.5cm
Visina:30cm
Širina:90cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam