Besplatna dostava iznad 299 kn

Web ekskluzivni popusti samo na Igračkedenis.hr!

Helikopter, charger Uvećaj

Helikopter, charger

NEBRANDIRANO

New product

49-036000

3850223490365

299,99 kn

RC helikopter Stunt Flying je savršeni helikopter za ulazak u svijet letenja. Helikopter ima inteligentni sustav kontrole letenja te je jednostavan za manevriranje, stabilan u letu i brzo dobiva na brzini. Brzo će te savladati sustav upravljanja i bez problema izvoditi bilo koju letačku akrobaciju. Uz to je opremljen LiPoli baterijom koja se lako i brzo puni. Zahvaljujući laganom ali stabilnom kućištu, helikopteri se ne boji manjih pogrešaka početnih pilota. Ukratko prava igračka za kvalitetno provedeno vrijeme na otvorenom ili u zatvorenom prostoru.

Karakteristike:
Helikopter na daljinsko upravljanje.
3-kanalni daljinski upravljač za kontrolu letenja u svim smjerovima: naprijed, natrag, lijevo, desno, rotacija za 360°, lebdenje.
Radiofrekvencija: 2,4GHz.
USB punjač.
LED svjetlo.
Punjiva baterija 3.7V 280 mAh LiPo (ugrađena).
Za daljinski upravljač potrebne 6x 1,5V AA baterije (nisu u setu).
Sorto - više boja po izboru.
Preporučena dob: 14+.
Napomena: Ako se radi o sortnom artiklu, molimo Vas da kod naručivanja u napomeni naznačite koju vrstu želite (boja, tip, veličina).
Spol:Univerzalan
Dob:13+ godina
Dužina:0cm
Visina:0cm
Širina:0cm

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napiši osvrt

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina IgračkeDenis.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam